Motorcykelkørekort i Ballerup

Anskaf eller opgrader dit motorcykelkørekort, træd ind i en helt ny verden. Vi tilbyder teori og kørselslektioner for personer på eller over 20 år.

Motorcykelkørekort i Ballerup

Anskaffelse af motorcykelkørekort

Går du og drømmer om at trille på en motorcykel ned af strandvejen langs kysten en sommerdag? Så er du ikke den eneste.

Typisk føler man ikke længere samme glæde eller befrielse ved at sætte sig ind bag rattet i bilen, og derfor søger man nye udfordringer andre steder. Det er her Ballerup C Køreskole kommer ind i billedet.

Er du 20 år eller derover, så har du mulighed for at prøve kræfter med erhvervelse af motorcykelkørekort. Uanset hvorfor du ser dig selv på sædet af en motorcykel, så besidder vores kørelærer med sikkerhed kompetencerne til at klæde dig godt på – både til den teoretiske og praktiske prøve. Du har mulighed for både at låne tøj, hjelm, handsker og meget mere til kørelektionerne.

Generel info omkring motorcykelkørekortet A og A2

Der er et utal af muligheder og forholdsregler man skal være ajour med, før man kan begynde at tænke over anskaffelse af motorcykelkørekort. Herunder kan du tilgå en liste som oplyser dig om kørekortene, og de egenskaber og retningslinjer der følger med dem.

Klik og læs mere:

 • Kørekortet giver førerret til to-hjulet mc med en maksimal motoreffekt på 35 kW (48 hk)
 • Mc’en må tilkobles én påhængsvogn eller ét påhængsredskab.
 • Kørekortet giver også ret til at føre trehjulet mc/trehjulet bil med en motoreffekt på højst 15 kW, lille knallert, stor knallert og quadricykel.
 • en person, der er fyldt 20 år, og som ikke tidligere har erhvervet kørekort til kategori A1 og som har gennemført køreundervisning og bestået den praktiske prøve.
 • en person, der er fyldt 20 år, og som har mindst to års erfaring med A1, og som herefter har bestået den praktiske prøve til A2.
 • Kørekortet giver førerret til to-hjulet mc uden begrænsning.
 • Mc’en må tilkobles én påhængsvogn eller ét påhængsredskab.
 • Kørekortet giver også ret til at føre trehjulet mc/trehjulet bil med en motoreffekt på over 15 kW, lille knallert, stor knallert og quadricykel.
 • En person, der er fyldt 24 år, og som har gennemført køreundervisning og bestået en køreprøve til kategori A, ELLER
 • En person, der er fyldt 24 år og har kørekort til kategori A2, og som har bestået en praktisk prøve til kategori A
 • En person, der er fyldt 22 år, og som i mindst to år har haft kørekort til kategori A2 og herefter har bestået en praktisk prøve til kategori A.

Vær opmærksom på at du skal have haft motorcykelkørekort til din nuværende kategori i minimum 2 år.

Kontakt din kommende motorcykel kørelærer her

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, i forbindelse med dine overvejelser omkring motorcykelkørekortet? Så ring køreskolen op på telefon 92 90 1 2 3 4, eller send en skriftlig henvendelse via vores kontaktformular her på siden, det er også en mulighed at benytte e-mail adressen info@ballerupckoreskole.dk.

Skolens motorcykel

Hos Ballerup C Køreskole kan vi tilbyde helt nye motorcykler og gratis lån af tøj og udstyr, så du er korrekt klædt på til landevejene.

Vores nyindkøbte Suzuki SV650 sikrer dig en optimal køreoplevelse fra start til slut. Med fokus på høj sikkerhed og nyeste teknologi, står vi klar til at hjælpe dig i mål med dit motorcykelkørekort.

Skriv til os

Har du spørgsmål omkring kørekort eller til vores holdstarter?

Udfyld formularen her, og så vender vi retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 92 90 1 2 3 4

trustpilot-anmeldelse