Kørekort i Ballerup

Ballerup C Køreskole vægter professionel og grundig undervisning i øjenhøjde højere end noget andet.

Brug din sunde fornuft når du vælger køreskole

Mange overvejelser skal vendes og drejes, når det handler om at vælge den helt perfekte køreskole, som matcher dine behov mest muligt. For mange er fokusområdet udelukkende om prisen for undervisningsforløbet er billigt nok.

Desværre kan det billige valg hurtigt blive en omkostningsfuld og skuffende affære. Mangel på kvalitetsundervisning resulterer i ekstra kørelektioner, og dermed skal der altså flere penge op af din lomme, end der er er behov for.

Ballerup C Køreskole har med garanti erfaringen og kompetencerne til at videregive en kvalitetsfuld undervisning – både teoretisk og i praksis. Udover et godt undervisningsmiljø, så har køreskolen en central beliggenhed 100 meter overfor Ballerup Centeret og Ballerup Station. Skolen er derfor nem at komme til, og der er mange muligheder for at benytte sig af offentligt transport til og fra undervisning.

Gratis teoritime

Book tid til en gratis og uforpligtende teoritime (Teori 1). Her kan du møde din kørelærer, besøge skolen og helt uforpligtende se, om kørekort hos Ballerup C Køreskole er noget for dig. Hvis du ønsker at fortsætte undervisningen tilmelder du dig blot forløbet efterfølgende.

Tilmeld dig din første gratis teoritime direkte via vores holdstart. Vælg den holdstart der passer dig bedst, og deltag helt gratis.

Betal over 3 rater

Med vores ratebetaling kan du opdele prisen på dit kørekort i 3 lige store rater. Lovpakken til dit kørekort betales over 3 gange og koster KUN et gebyr på kr. 800,-

Lovpakke pris

Kørekort bil

Teori (Ubegrænset i 1. år)
2.600,-

16 lektioner på vej á 475,-
7.600,-

Lukket øvelsesplads (4 lektioner á 45 min.)
2.200,-

Køreteknisk anlæg (KTA) 4 lektioner á 45 min.
2.600,-

Lektionsplan
110,-

Værdi: 15.110,-

Rabat ved køb af lovpakke – 3.160,-
Rabat ved køb af lovpakken med delbetaling -2.360,-

11.950,-

Kom med i biografen

Alle elever der består teoriprøven første gang* får biografbillet inkl. forplejning.

*Max. 2 fejl

Til dig som er ikke er fyldt 18 år

Vil du gerne være et skridt foraa vennerne, og være køreklar når du fylder 18 år, og dermed er myndig til kørsel uden ledsager? Det er noget vi som køreskole med garanti kan hjælpe dig med. Der er mange ting at holde styr på i forbindelse med erhvervelse af kørekort. Herunder kan du med fordel tilgå en liste, som afklarer hvad du skal være opmærksom på, inden undervisningen:

  • Underskrevet samtykkeerklæring af begge forældre. Download her
  • Underskrevet samtykkeerklæring af Handelsbetingelser. Download her
  • Betaling af lektioner skal være fra en myndig person
  • Ledsagerblanket ved kørsel efter beståede prøver. Download her

God planlægning er altafgørende for, at det er hurtigt og overskueligt at tage kørekort. Derfor har vi fokus på god kommunikation når du tager dit kørekort.

Tag første skridt mod dit kørekort her

Har du spørgsmål angående vores forløb? Ring til os på telefon 92 90 1 2 3 4, hvor vi med sikkerhed kan besvare alle dine spørgsmål. Skriftlige henvendelser skal sendes via kontaktformularen på siden, eller til e-mailen info@ballerupckoreskole.dk og vil blive håndteret hurtigst muligt.

Skriv til os

Skriv til os

Har du spørgsmål omkring kørekort eller til vores holdstarter? Udfyld formularen her, og så vender vi retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 92 90 12 34