Køreskole nær Herlev

Elevens behov i fokus

Køreskole nær Herlev

Kvalitetsundervining til skarpe priser

Er du på udkig efter en køreskole nær Herlev med dygtige undervisere samt et behageligt læringsmiljø? Hvad end det gælder kørekort til bil eller motorcykel, står vi hos Ballerup C Køreskole klar til at tage dig fra ny bag rattet, til en kompetent og sikker bilist.

På vores køreskole nær Herlev tager vi os tid til at kredse om den enkelte elevs ønsker og behov, samt gør os umage for at opretholde et undervisningstempo der er tilpasset dig. Du vil altid blive mødt af en imødekommende kørelærer med mange års erfaring samt overskuddet til at lære dig de nødvendige, køremæssige færdigheder.

vejkryds ballerup

Din køreskole nær Herlev

Vi har som køreskole et stort fokus på at uddanne dygtige bilister, som føler sig trygge i trafikken og som derudover husker tilbage på deres undervisningsforløb med et smil. Dette opnår vi gennem et tårnhøjt, fagligt niveau samt en ægte passion for at undervise.

Er du på udkig efter en køreskole i Herlev? Vi er beliggende centralt i Ballerup og er derfor et oplagt valg, når du skal tage dit kørekort. Hos os vil du altid opleve:

  • Erfarne & tålmodige kørelærer
  • Høj beståelsesprocent
  • Gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer

Du vil som potentiel elev deruover altid have mulighed for at tage en gratis og uforpligtende introtime, som giver dig mulighed for at se skolen samt møde din kommende kørerkærer. Vi ønsker at være dit foretruknevalg når du søger en køreskole nær Herlev.

Ønsker du at booke din gratis introtime? Få et overblik over, hvornår vi har holdstart her og vælg den tid der passer dig bedst.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores køreskole nær Herlev eller er du i tvivl om undervisningsforløbet er noget for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Ring til os på telefon 92 90 12 34 eller smide os en mail på info@ballerupckoreskole.dk. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Skriv til os

Har du spørgsmål omkring kørekort eller til vores holdstarter?

Udfyld formularen her, og så vender vi retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 92 90 1 2 3 4

trustpilot-anmeldelse