Køreskole nær Smørum

Ballerup C Køreskole vægter professionel og grundig undervisning i øjenhøjde højere end noget andet.

Lovpakke kun 11.950,-

Gratis introtime til “Kørekort til bil” hver tirsdag & lørdag – Tilmelding sendes pr. mail her

Køreskole Smørum – Tag et kørekort i nærheden af dig

Er du på udkig efter en køreskole nær Smørum, der tager sig tid til dig? Hos Ballerup C Køreskole er vores erfarne kørelærer klar til at tilbyde et undervisningsforløb af høj kvalitet, som er unikt tilpasset den enkelte elevs behov.

Den korte afstand samt vores høje faglige niveau, gør os et oplagt valg til dig der søger en køreskole nær Smørum. Vi sætter en ære i at skabe et trygt og behageligt undervisningsmiljø, som er med til at uddanne sikre bilister med den nødvendige viden til at færdes i trafikken.

Den foretrukne køreskole nær Smørum

Hvad end det gælder bil eller motorcykel, skal det at tage et kørekort være en behagelig oplevelse som resulterer i både evnen- og lysten til at færdes på vejene. Vi tror på at kombinationen af mange års erfaring samt villighed til at tilpasse vores forløb til den enkelte elev, har medført vores høje beståelsesprocent.

Kunne vores køreskole nær Smørum være noget for dig? Vores centrale beliggenhed i Ballerup gør os til et særligt populært valg blandt folk fra Smørum der søger en køreskole af højeste kvalitet.

Har du lyst til at få et uforpligtende indblik i vores køreskole nær Smørum? Du har som potentiel elev altid mulighed for at komme til et gratis intromøde, hvor du har mulighed for at se om det er et godt match. Hvis køreskolen er noget for dig, kan du efterfølgende tilmelde dig det videre forløb.

Ønsker du at booke din gratis introtime? Få et overblik over, hvornår vi har holdstart her og vælg den tid der passer dig bedst.

Eleven i førersædet

Høj faglig standard

Gennemskuelige priser uden skjulte gebyrer

En afstand der giver mening

2 min gåtur fra Ballerup Station

Kvalitetsundervisning med fokus på eleverne

På vores køreskole nær Smørum er undervisningen en stor del af forløbet. Det kan være nogle lange timer, hvor man sidder og lytter, og vi gør os derfor altid umage med en tydelig og forståelig formidling.

Der kan være forskel på, hvordan de enkelte elever følger med i undervisningen, og det er vigtigt for os, at alle er med. På den måde vil alle føle sig forberedte til deres teoriprøve, og have styr på den nødvendige information.

Vores køretimer foregår i dit tempo, hvor vi danner rammerne for en tryg og sikker køreoplevelse. Ved at vælge vores trafikskole nær Smørum, får du derfor et forløb, hvor fokus ligger på, at du føler dig tryg ved at køre.

Køreskole nær Smørum til motorcykel

Hos Ballerup C Køreskole tilbyder vi også motorcykelkørekort. Dette er oplagt til dig, der ønsker en frihedsfølelse, som er karakteristisk ved at køre motorcykel. Du skal blot være fyldt 20 år for at tilmelde dig og realisere din drøm.

Også i denne forbindelse har vi et stort fokus på sikkerheden, så vores elever får den bedste og mest trygge oplevelse hos os. Vi sørger for udstyr og motorcykel, som er en del af vores pris. Vil du vide mere om motorcykelkørekort, kan du læse mere her.

Kørekort til bil

Teori (Ubegrænset i 1. år)
2.600,-

16 lektioner på vej á 475,-
7.600,-

Lukket øvelsesplads (4 lektioner á 45 min.)
2.200,-

Køreteknisk anlæg (KTA) 4 lektioner á 45 min.
2.600,-

Lektionsplan
110,-

Værdi: 15.110,-

Rabat ved køb af lovpakke – 3.160,-
Rabat ved køb af lovpakken med delbetaling -2.360,-

11.950,-

MC Kørekort

Teori (Ubegrænset i 1. år)
2.000,-

13 lektioner på vej á 500,-
6.500,-

Lukket øvelsesplads (4 lektioner á 45 min.)
2.200,-

Køreteknisk anlæg (KTA) 5 lektioner á 45 min.
2.800,-

Værdi
13.500,-

Rabat ved køb af MC-lovpakke:
4.600,-

Lån af tøj og udstyr
Gratis

8.900,-

Bliv en sikker bilist på vejene

Vi uddanner sikre bilister på vores køreskole nær Smørum, og vores første prioritet er at sikre, at vores elever kan navigere trygt på vejene. Vi vægter elevernes individuelle tempo og presser dem aldrig til noget, de ikke er klar til.
 
At uddanne sikre bilister på vores køreskole Smørum er afgørende for at fremme en tryg og ansvarlig kørekultur. Vi giver eleverne en solid uddannelse i trafikregler, køreteknikker og sikkerhedsforanstaltninger, og vi spiller dermed en central rolle i at forme kommende bilisters adfærd bag rattet. Vi har stor respekt for denne opgave og er opmærksomme på dens betydning for samfundet.
 
Eleverne lærer ikke kun at køre bil, men også vigtigheden af hensynsfuld kørsel, respekt for andre trafikanter og konsekvenserne af dårlige beslutninger bag rattet. Vi fokuserer på at lære eleverne om risiciene ved hastighedsoverskridelser, distraktioner og kørsel under påvirkning.
 
Gennem praktisk kørsel og teoretisk undervisning lærer eleverne at forudse farlige situationer, træffe hurtige beslutninger og handle sikkert i nødsituationer. De lærer også vigtigheden af korrekt vedligeholdelse af køretøjet og at være opmærksomme på forskellige forhold under kørslen.

FAQ

Hvor ligger der en køreskole nær Smørum?

Ballerup C Køreskole ligger blot 5 km fra Smørum, og kun knap 100 meter fra Ballerup st.

Hvordan tilmelder jeg mig en køreskole nær Smørum?

Du kan tilmelde dig vores køreskole på vores hjemmeside.

Hvordan tilmelder jeg mig en køreskole nær Smørum?

Du kan tilmelde dig vores køreskole på vores hjemmeside.

Hvorfor vælge en køreskole i Smørum?

Ved at vælge en køreskole, som ligger tæt på dit hjem eller det sted du går i skole/arbejder, sparer du tid på transport.

 

Køreskole nær Smørum med plads til alle

Det er helt normalt at være nervøs, inden man tager kørekort. På vores køreskole nær Smørum har vi stor erfaring med at håndtere nervøse elever og prioriterer en tryg og rolig proces. Vores kørelærere er tålmodige, og klar til at hjælpe, så du kan føle dig tryg og tage det hele i dit eget tempo.

Det er helt normalt at have bekymringer, når man står over for en så vigtig opgave, og vi er her for at støtte dig gennem hele processen. Derfor stræber vi efter at etablere en tryg og støttende atmosfære på vores køreskole Smørum, hvor eleverne kan føle sig sikre og tage tingene i deres eget tempo.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om vores køreskole nær Smørum eller er du i tvivl om undervisningsforløbet er noget for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det er også muligt at komme forbi til et gratis intromøde, hvor du kan møde vores kørelærere og se, hvordan undervisningen foregår.

Ring til os på telefon 92 90 12 34 eller smide os en mail på info@ballerupckoreskole.dk. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Skriv til os

Skriv til os

Har du spørgsmål omkring kørekort eller til vores holdstarter? Udfyld formularen her, og så vender vi retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 92 90 12 34