Køreskole nær Smørum

På vores køreskole nær Smørum får du kvalitetsundervisning, som vil uddanne dig til en dygtig bilist. Uanset om det gælder generhvervelse af kørekort eller om du aldrig før har kørt en bil, er vi med dig under hele forløbet.

Gratis introtime til “Kørekort til bil” hver tirsdag & lørdag – Tilmelding sendes pr. mail her

Køreskole Smørum – Tag et kørekort i nærheden af dig

Er du på udkig efter en køreskole nær Smørum, der tager sig tid til dig? Hos Ballerup C Køreskole er vores erfarne kørelærer klar til at tilbyde et undervisningsforløb af høj kvalitet, som er unikt tilpasset den enkelte elevs behov.

Den korte afstand samt vores høje faglige niveau, gør os et oplagt valg til dig der søger en køreskole nær Smørum. Vi sætter en ære i at skabe et trygt og behageligt undervisningsmiljø, som er med til at uddanne sikre bilister med den nødvendige viden til at færdes i trafikken.

Den foretrukne køreskole nær Smørum

Hvad end det gælder bil eller motorcykel, skal det at tage et kørekort være en behagelig oplevelse som resulterer i både evnen- og lysten til at færdes på vejene. Vi tror på at kombinationen af mange års erfaring samt villighed til at tilpasse vores forløb til den enkelte elev, har medført vores høje beståelsesprocent.

Kunne vores køreskole nær Smørum være noget for dig? Vores centrale beliggenhed i Ballerup gør os til et særligt populært valg blandt folk fra Smørum der søger en køreskole af højeste kvalitet.

Har du lyst til at få et uforpligtende indblik i vores køreskole nær Smørum? Du har som potentiel elev altid mulighed for at komme til et gratis intromøde, hvor du har mulighed for at se om det er et godt match. Hvis køreskolen er noget for dig, kan du efterfølgende tilmelde dig det videre forløb.

Ønsker du at booke din gratis introtime? Få et overblik over, hvornår vi har holdstart her og vælg den tid der passer dig bedst.

Eleven i førersædet

Høj faglig standard

Gennemskuelige priser uden skjulte gebyrer

En afstand der giver mening

2 min gåtur fra Ballerup Station

Kvalitetsundervisning med fokus på eleverne

På vores køreskole nær Smørum er undervisningen en stor del af forløbet. Det kan være nogle lange timer, hvor man sidder og lytter, og vi gør os derfor altid umage med en tydelig og forståelig formidling.

Der kan være forskel på, hvordan de enkelte elever følger med i undervisningen, og det er vigtigt for os, at alle er med. På den måde vil alle føle sig forberedte til deres teoriprøve, og have styr på den nødvendige information.

Vores køretimer foregår i dit tempo, hvor vi danner rammerne for en tryg og sikker køreoplevelse. Ved at vælge vores trafikskole nær Smørum, får du derfor et forløb, hvor fokus ligger på, at du føler dig tryg ved at køre.

Køreskole nær Smørum til motorcykel

Hos Ballerup C Køreskole tilbyder vi også motorcykelkørekort. Dette er oplagt til dig, der ønsker en frihedsfølelse, som er karakteristisk ved at køre motorcykel. Du skal blot være fyldt 20 år for at tilmelde dig og realisere din drøm.

Også i denne forbindelse har vi et stort fokus på sikkerheden, så vores elever får den bedste og mest trygge oplevelse hos os. Vi sørger for udstyr og motorcykel, som er en del af vores pris. Vil du vide mere om motorcykelkørekort, kan du læse mere her.

Kørekort til bil

 • 12.850,-
  Turbopakke til 14.950,-
 • Teori (Ubegrænset i 1. år)
  2.600,-
 • 16 lektioner på vej á 475,
  7.600,-
 • Lukket øvelsesplads (4 lektioner á 45 min.)
  2.200,-
 • Køreteknisk anlæg (KTA) 4 lektioner á 45 min.
  2.600,-
 • Lektionsplan
  110,-
 • Værdi: 15.110,-
 • Rabat ved køb af lovpakke – 2.260,-
  Rabat ved køb af lovpakken med delbetaling -1.460,-

MC Kørekort

 • 8.900,-
 • Teori (Ubegrænset i et år)
  2.000,-
 • 13 lektioner på vej a’ 500
  6.500,-
 • Lukket øvelsesplads (4 lektioner a’ 45 min.)
  2.200,-
 • Køreteknisk anlæg (KTA) (5 lektioner a’ 45 min.)
  2.800,-
 • Værdi:
  13.500,-
 • Rabat ved køb af MC-lovpakke
  4.600,-
 • Lån af tøj og udstyr
  Gratis

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om vores køreskole nær Smørum eller er du i tvivl om undervisningsforløbet er noget for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det er også muligt at komme forbi til et gratis intromøde, hvor du kan møde vores kørelærere og se, hvordan undervisningen foregår.

Ring til os på telefon 92 90 12 34 eller smide os en mail på info@ballerupckoreskole.dk. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at vende tilbage så hurtigt som muligt.

FAQ

Hvor ligger der en køreskole nær Smørum?

Ballerup C Køreskole ligger blot 5 km fra Smørum, og kun knap 100 meter fra Ballerup st.

Hvordan tilmelder jeg mig en køreskole nær Smørum?

Du kan tilmelde dig vores køreskole på vores hjemmeside.

Hvor gammel skal man være for at starte på et kørekort?

For at starte med at tage kørekort skal man minimum være 3 måneder fra at fylde 17 år.

Hvorfor vælge en køreskole i Smørum?

Ved at vælge en køreskole, som ligger tæt på dit hjem eller det sted du går i skole/arbejder, sparer du tid på transport.

Skriv til os

Har du spørgsmål omkring kørekort eller til vores holdstarter?

Udfyld formularen her, og så vender vi retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 92 90 1 2 3 4

trustpilot-anmeldelse