Køreskole nær Måløv

Køreundervisning i øjenhøjde

Køreskole nær Måløv

Vælg en køreskole nær dig

Er du fra Måløv og ønsker at gå på en køreskole som er tæt på? Fra vores centrale placering ved Ballerup St. gør vi hos Ballerup C Køreskole en dyd ud af at tage dig fra ny bag rattet, til en dygtig og sikker bilist.

På for mange køreskoler handler det i høj grad om kvantitet over kvalitet, når det kommer til undervisning. Vi ønsker at gøre op med denne tendens, hvorfor vi på vores køreskole nær Måløv, aldrig presser vores elever gennem forløbet, men tager os den fornødne tid der er krævet, for at uddanne kompetente bilister.

vejkryds ballerup

Eleven i førersædet

Gennem et tårnhøjt, fagligt niveau samt en ægte passion for god undervisning, har vi opnået en tilhørende tårnhøj tilfredshed og beståelsesprocent, blandt nuværende såvel som tidligere elever, som vi er utrolig stolte af. På vores køreskole nær Måløv vil du opleve erfarne og tålmodige køreundervisere, som giver dig de rette redskaber på den rigtige måde.

Med os som din køreskole får du:

  • Fokus på din tryghed & behov
  • Høj beståelsesprocent
  • Gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer

Hvad end det gælder bil eller motorcykel, skal det at tage et kørekort være en behagelig oplevelse som resulterer i både evnen- og lysten til at færdes på vejene. Ønsker du at booke en gratis introtime? Få hurtigt et overblik over, hvornår vi har holdstart og book din tid direkte online.

Kontakt din kommende køreskole

Ønsker du at høre mere om vores køreskole nær Måløv eller er du i tvivl om undervisningsforløbet er noget for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Ring til os på telefon 92 90 12 34 eller send os en mail på info@ballerupckoreskole.dk. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Skriv til os

Har du spørgsmål omkring kørekort eller til vores holdstarter?

Udfyld formularen her, og så vender vi retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 92 90 1 2 3 4

trustpilot-anmeldelse