Køreskole nær Måløv

På vores køreskole nær Måløv tager vi dig i hånden, og gør dig til en dygtig bilist. Vi tilbyder både kørekort med automatgear, manuelt gear samt til motorcykel. Kontakt os i dag og tag første skridt mod en ny titel som bilist.

Gratis introtime til “Kørekort til bil” hver tirsdag & lørdag – Tilmelding sendes pr. mail her

Køreskole Måløv – Vi uddanner sikre og dygtige bilister

Søger du en køreskole nær Måløv, som har fokus på eleverne og deres sikkerhed? Vores køreskole ligger centralt ved Ballerup St., hvor vi gør en dyd ud af at tage dig fra ny bag rattet, til en dygtig og sikker bilist. Vores skole ligger blot 5 minutters kørsel fra Måløv st, og er derfor et oplagt valg til dig, der bor i Måløv.

På for mange køreskoler handler det i høj grad om kvantitet over kvalitet, når det kommer til undervisning. Vi ønsker at gøre op med denne tendens, hvorfor vi på vores køreskole nær Måløv, aldrig presser vores elever gennem forløbet, men tager os den fornødne tid der er krævet, for at uddanne kompetente bilister.

Eleven i førersædet

Gennem et tårnhøjt, fagligt niveau samt en ægte passion for god undervisning, har vi opnået en tilhørende tårnhøj tilfredshed og beståelsesprocent, blandt nuværende såvel som tidligere elever, som vi er utrolig stolte af. På vores køreskole nær Måløv vil du opleve erfarne og tålmodige køreundervisere, som giver dig de rette redskaber på den rigtige måde.

Hvad end det gælder bil eller motorcykel, skal det at tage et kørekort være en behagelig oplevelse som resulterer i både evnen- og lysten til at færdes på vejene. Ønsker du at booke en gratis introtime? Få hurtigt et overblik over, hvornår vi har holdstart og book din tid direkte online. Det er også muligt at komme forbi til et gratis intromøde, hvor du kan møde vores køreskolelærer.

Høj beståelsesprocent

Erfarne kørelærer

Ingen skjulte gebyrer

Gratis introtime

2 min gåtur fra Ballerup Station

En tryg oplevelse

Det kan for nogle være en skræmmende tanke at skulle tage kørekort. Dog skal du bestemt ikke være bange for at starte hos os. Vi lægger stor vægt på at møde vores elever i øjenhøjde, og vores kørelærere er tålmodige og toptrænet til at gøre dig tryg og sikker i trafikken.

Hos os er målet ikke, at I skal hurtigt igennem et forløb, men i stedet at I består jeres prøver. Vi vægter derfor højt, at eleverne føler sig klar til at tage deres køreprøve, da vi tror på, at dette sikrer det bedste resultat.

Vælger du derfor vores trafikskole, kan du forvente, at du får et godt undervisningsmiljø, hvor der er plads til at lave fejl. Tag første skridt mod at blive en dygtig bilist, og kontakt os i dag.

Køreskole nær Måløv med automatgear

På vores køreskole i Ballerup, tilbyder vi også kørekort til dig, der kun ønsker at køre automatgear. Dette er ofte nemmere end manuelt gear, da man hurtigere lærer at køre selve bilen. Dertil kan fokus lægges mere på at begå sig i trafikken som bilist, og du slipper for frygten for at gå i stå.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger et kørekort til automatgear, må du ikke køre biler med manuelt gear. Dette kan dog nemt opgraderes senere, hvis du ønsker det. Læs mere om kørekort med automatgear.

Kørekort til bil

 • 11.950,-
 • Teori (Ubegrænset i 1. år)
  2.600,-
 • 16 lektioner på vej á 475,
  7.600,-
 • Lukket øvelsesplads (4 lektioner á 45 min.)
  2.200,-
 • Køreteknisk anlæg (KTA) 4 lektioner á 45 min.
  2.600,-
 • Lektionsplan
  110,-
 • Værdi: 15.110,-
 • Rabat ved køb af lovpakke – 3.160,-
  Rabat ved køb af lovpakken med delbetaling -2.360,-

MC Kørekort

 • 8.900,-
 • Teori (Ubegrænset i et år)
  2.000,-
 • 13 lektioner på vej a’ 500
  6.500,-
 • Lukket øvelsesplads (4 lektioner a’ 45 min.)
  2.200,-
 • Køreteknisk anlæg (KTA) (5 lektioner a’ 45 min.)
  2.800,-
 • Værdi:
  13.500,-
 • Rabat ved køb af MC-lovpakke
  4.600,-
 • Lån af tøj og udstyr
  Gratis

Kontakt din kommende køreskole nær Måløv

Ønsker du at høre mere om vores køreskole nær Måløv eller er du i tvivl om undervisningsforløbet er noget for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Ring til os på telefon 92 90 12 34 eller send os en mail på info@ballerupckoreskole.dk. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at vende tilbage så hurtigt som muligt.

FAQ

Hvorfor vælge en køreskole i Måløv?
Det er en god idé at vælge en køreskole, som ligger i nærheden af, hvor du bor. Dette gør transporttiden kortere, og gør det nemmere at passe ind i din hverdag.

Hvor langt ligger køreskolen fra Måløv?
Køreskolen ligger kun 3,5 kilometer fra Måløv st, og knap 100 meter fra Ballerup st. Det er derfor nemt at komme både til og fra skolen.

Hvad koster et kørekort?
Prisen på et kørekort afhænger af flere ting. Vores lovpakke koster 11.950,-., hvortil der kan komme yderligere betaling eksempelvis i form af ekstra køretimer.

Hvad er aldersgrænsen for jeres køreskole nær Måløv?
Vores aldersgrænser følger lovgivningen omkring kørekort. Her må man tidligst starte på sit kørekort 3 måneder før, man fylder 17 år.

Vi uddanner sikre billister

Vores første prioritet, som køreskole nær Måløv, er at uddanne sikre bilister, der kan befærde sig godt og trygt på vejene. Det betyder også, at vi tager tingene i vores elevers tempo, og aldrig presser dem til noget, de ikke er klar til.

At uddanne sikre bilister på vores køreskole nær Måløv er af afgørende betydning for at skabe en tryg og ansvarlig kørekultur. Ved at give eleverne en solid uddannelse i trafikregler, køreteknikker og sikkerhedsemner spiller vi en central rolle i at forme kommende bilisters adfærd bag rattet. Dette er vi opmærksomme på og har stor respekt for.

Vores elever lærer ikke kun at køre og navigere bilen på vejen men også at forstå vigtigheden af hensynsfuld kørsel, respekt for andre trafikanter og konsekvenserne af dårlige beslutninger bag rattet. Dette inkluderer at lære om risiciene ved hastighedsoverskridelse, distraktioner, og kørsel under indflydelse.

Gennem praktisk kørsel og teoretisk undervisning lærer eleverne at forudse farlige situationer, træffe hurtige beslutninger og handle sikkert i nødsituationer. De lærer også om vigtigheden af at vedligeholde deres køretøj korrekt og at være opmærksomme på forskellige hensyn under kørslen.

Køreskole nær Måløv til den usikre

Vi tror på, at en tryg og rolig proces er vigtig, da det sommetider kan være udfordrende at få sit kørekort. Er du nervøs for at køre i bil, er vores køreskole Måløv det helt rette sted. Vi har stor erfaring med alle slags elever, også dem, som er mere nervøst anlagt.

Det er helt naturligt at føle sig overvældet over at komme ud og køre de første gange, og vores kørelærere er derfor altid tålmodige og klar til at hjælpe. At have bekymringer og usikkerheder, når man står over for en så vigtig og ansvarsfuld opgave, er helt normalt.

Derfor er det vores mål at skabe et trygt og støttende miljø på vores køreskole nær Måløv, hvor eleverne kan føle sig trygge og tage tingene i deres eget tempo.

Skriv til os

Har du spørgsmål omkring kørekort eller til vores holdstarter?

Udfyld formularen her, og så vender vi retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 92 90 1 2 3 4

trustpilot-anmeldelse